Ny gymnasieelev på GKC

Varmt välkommen till Gnosjöandans Kunskapscentrum!

Vi gratulerar Dig till Din plats vid GKC!
Nu börjar en ny tid med nya klasskompisar och lärare, vi förstår om det kan vara nervöst och samtidigt spännande. Här kommer en del information, har du frågor är du välkommen att höra av dig.

Vi hälsar dig välkommen till GKCs aula torsdagen den 15 augusti kl. 08:30.
Första dagen kommer du att träffa personalen vid skolan och genom din mentor kommer du att få information om studierna och annat som är viktigt att känna till. Dagen avslutas ca kl 14:00.

Läs informationen om respektive område och fyll i dina uppgifter via länkarna längst ned.

Har du inte BankID, kontakta falko.falkbraunschweig@gkc.se

Vi önskar dig en fortsatt skön sommar och ser fram emot att få träffa dig då skolan börjar i augusti!

Varma hälsningar
Gnosjöandans Kunskapscentrum

Föräldramöte åk 1

Vi vill redan nu informera om föräldramötet som genomförs tisdagen de 27 augusti kl 17:00. Ni vårdnadshavare kommer då få information från skolan, era barns mentorer och ni har också möjlighet att ställa frågor.

Datoravtal

För att du skall få ut din dator när du kommer till GKC måste du ha godkänt avtalet. Är avtalet inte underteckat eller om du glömt att gå in och underteckna via länken kommer du inte få din dator.

Läs genom noga och godkänn via länken längst ned.

Elevskåp

Under din tid på GKC får du tillgång till ett elevskåp. Skåpen låses med hänglås, du behöver införskaffa ett sådant till ditt skåp.

Vi måste även ha ett avtal med dig som styrker att det är just du som har rätt skåp och skåpsnummer.

Gå in på länken längst ned och underteckna.

GDPR

Enligt GDPR krävs medgivande för att använda foton från skolaktiviteter under din skoltid vid GKC. Bilderna kan komma att användas i bildspel vid t ex Öppet hus eller andra sammankomster som skolan anordnar.

Gå in och fyll i ditt svar via länken längst ned.

Kontaktuppgifter

Vi vill att du och dina vårdnadshavare uppdaterar mobilnummer och mailadresser som finns i vårt elevregistreringsprogam IST. Gå in via appen IST Home och se till att alla uppgifter finns med och är korrekta.

Information om appen IST Home finns via länk längst ned.

Anhöriguppifter

Vi behöver ha tillgång till aktuella kontaktuppgifter om vi av någon anledning behöver komma i kontakt med er under dagtid.

Fyll i dina kontaktuppifter via länken längst ned.

Hälsouppgift

Skolhälsovården önskar en aktuell hälsouppgift. Du behöver fylla i hälsouppgiften med en av dina vårdnadshavare eftersom de måste legitimera sig med bank-ID.

Följ QR-koden som finns längst ned. Dina svar sparas in i din skolhälsovårdsjournal, det är endast elevhälsans medicinska insats som har tillgång till din journal.

Busskort

Om du dagligen reser till och från skolan och avståndet mellan hemmet och skolan är minst sex kilometer är du berättigad till busskort. Busskortet gäller för två resor per dag under vardagar och kvitteras ut under någon av de första dagarna på GKC.

Har du frågor om busskort, kontakta oss på tel 0370 33 14 00 eller
receptionen@gkc.se

Ansök via länken längst ned.

Hitta på sidan