Lisa - student 2023

Senast uppdaterad 27 september 2023

”Att fått gå på GKC har varit till stor hjälp dessa tre år. Pga den lilla skolan har möjligheterna till hjälp blivit stora och t.ex. körkortsutbildningen som betyder mycket för alla elever.

Eftersom man är en så liten skola får man även bättre relationer till lärarna vilket gör det lättare för eleverna och vi får även möjlighet att hitta på massvis med roliga aktiviteter. Exempelvis Italienutbytet som både ger dig möjlighet att utveckla din engelska men även den sociala biten som var en upplevelse i sig.

På ekonomiprogrammet har vi haft många bra ämnen som förbereder dig både för högskola och arbetslivet då man ofta jobbar med verklighetsbaserade situationer. Efter ekonomiprogrammet finns stora chanser för både jobb och högskola då det är ett högskoleförberedande program. Även om man inte känner att det är ekonomi man vill hålla på med i framtiden som i mitt fall så är det ändå ett väldigt nyttigt program som alla har nytta av i framtiden"